2020-04-10

Beste OpHap deelnemer,

 

Zoals eerder per e-mail aangegeven zouden wij je nog informeren naar welke datum de uitverkochte voorjaarseditie van OpHap wordt verplaatst.

 

In uitvoerig overleg met alle 16 restauranthouders hebben wij gezamenlijk een nieuwe datum kunnen plannen, dit betreft precies over één half jaar op zondag 11 oktober. Het tijdstip en de planning blijft behouden. Deze datum is uiteraard wel onder voorbehoud van de ontwikkelingen en regelgevingen vanuit de overheid en het RIVM. Ter info, de kaarten kunnen niet worden geretourneerd, maar indien nodig wel over te dragen/verkopen aan andere personen. Hierover dienen wij geïnformeerd te worden zodat dit aangepast kan worden in de planning.

 

Je ontvangt uiterlijk 3 weken voorafgaand van OpHap via e-mail de planning met daarin de routebeschrijving en overzicht van de geserveerde gerechten zodat jij samen met jouw vrienden en/of familie kunt genieten van een culinaire middag in hartje Venlo !

 

Daarnaast nog even je aandacht omtrent de situatie waarin we met z’n allen verkeren. Het zijn lastige tijden voor iedereen, maar met name de lokale horeca ondervindt een zware tijd. Vandaar dat wij iedereen willen vragen om met enige regelmaat gebruik te maken van de lokale bestelmogelijkheden die veel van onze Venlose restaurants aanbieden. Hiermee kunnen we thuis toch genieten van overheerlijke gerechten en tevens de horeca in onze binnenstad steunen!

 

Samen maken we ons sterk voor een betere periode waarin het coronavirus niet meer dagelijks ons leven beïnvloed zodat wij weer volop kunnen genieten van het leven in Venlo!

 

Met culinaire groet,

Giel & Frank

OpHap Venlo

ophap-kaartje-restaurant-tour-venlo-klein