Restaurant

Mad Pianos heeft als band de afgelopen jaren de halve wereld rondgereisd: Dutchweek Valthorens/Frankrijk, Latin Festival Mersin/Turkije, Exit festival Novi Sad/Servie(4x), Costa del soul tour/Spanje, Atlantis the Palm/Dubai, en meerdere bedrijfsfeesten en clubgigs in Duitsland, Frankrijk, Portugal, om maar even wat te noemen.

Toen de lockdown kwam ten tijde van het corona virus en alle internationale gigs voor onbepaalde tijd werden gecanceld was daar het idee om een eigen stek te creëren waar we muzikaal en artistiek toch uit de voeten zouden kunnen; en waar mensen daarvan zouden kunnen genieten onder het surplus genot van een geweldige hap, en heerlijke drankjes.

mad piano restaurant muziek venlo

Alles in het restaurant van interieur tot aan de menukaart heeft dezelfde branding meegekregen als de band en de muziek; artistiek, authentiek en met een hele dikke Rock ‘n Roll knipoog. Niet alleen in de muziek, zeker ook in de keuken en achter de bar zie je dit terugkomen en is het entertainment en kunst van de bovenste plank. Uit eten was nog nooit zo leuk in Venlo. In de show komen de allergrootste hits voorbij van de afgelopen 100 jaar en wordt het publiek meegenomen op een interactieve manier waarin het liefst alles op verzoek wordt gespeeld.

mad pianos restaurant venlo culinair

Contactgegevens

Restaurant Mad Pianos
Postcode 5911 CA Venlo
Adres Parade 19
Website www.madpianosvenlo.nl

Bestel je kaarten hier

ophap-kaartje-restaurant-tour-venlo-klein