Gerechten per restaurant 9 oktober 2022

Restaurant Gerecht
Café Bruxelles Witvisrolletje gevuld met zalm en Mediterraanse groente, op een bedje van babybladspinazie met pesto
Boca Varkenswangetjes met truffelpuree en kool
Gouden Tijger Briochebroodje met pulled boneless Tiger ribs in BBQ marinade, met huisgemaakte coleslaw en mini-frites met aioli
Vains Chicken teriyaki met noodles
Buddha Bar Dua van Coquille en tataki van zakm op een bedje van saffraan risotto met chioggia biet en een zwarte knoflook beurre blanc
MOUT Laat je verrassen!
De Werf Buikspek-kimchi-pompoen-boemboe-krokante ui
Mocca Coffee company Steak tartaar, vers gesneden Scotch prime beef van slagerij Naus-truffelcrème-advocadoCcème-kwartelei-brioche
Dorstig Pulled jackfruit gemarineerd met massala, geserveerd op Surinaamse roti met gebakken kousenban, pangdang rijst en mama’s sambal
Restaurant Gerecht
DeLoft Longhaas en sucade-zoete aardappelcreme-spitskool-jus van dragon-kronankt van pastinaak
Bonaparte Wildstoofpotje van hert, wild zwijn, haas, wortel, champignons, zilveruitje en cranberrie, met een huisgemaakt aardappeltaartje
De Graanbeurs “Hot Chick” stukjes kippedij in een pittige saus met champignons en ui, geserveerd op een vers Spaans broodje barra galega.
Tante Toer Rendang (licht pittig Indonesich stoofpotje in cocos) geserveerd met pangang rijst, atjar en Krupuk
Brasserie Scampi’s op Oosterse wijze
Kwartelenmarkt 11 Boerderijhaan op Thaise wijze In een Thaise rode curry saus, met daarbij in kippenbouillon gekookte jasmijnrijst.
Dit geheel in een krokant jasje van filo deeg. Geserveerd op gebakken prei, taugé en paksoi met daarbij een licht pikante rode curry saus.
BLVD Kabeljauw-herfstgroente-krokante seranoham-truffel roomsaus

Gerechten per restaurant 24 april

Restaurant Gerecht
DeLoft Sucade steak van rund, zoete aardappel crème, spitskool en een rode wijnsaus
Sur Place Tournedos’ van kabeljauw met een crunch van peterselie op een aardappelgratin met daarlangs een asperge salade en een witte wijn botersaus
Bonaparte Huisgemaakte aspergebrioche met roerbak asperges, serranoham en beurre blanc
Kwartelenmarkt 11 op 3 Kalfsstoofvlees met Boekendse asperges en een saus van eekhoorntjesbrood en gebakken groente
De Witte @De Graanbeurs Een salade van gerookte zalm, verse asperges en mozzarella op een sneetje molenaarsbrood
Wilhelmina Gestoofde kalfssukade met daarbij  kalfsjus, truffelschuim, doperwtencrème en geconfijte aardappel
Tante Toer Ikan Bali: verschillende soorten vis in Bali saus, geserveerd met rijst en atjar.
Brasserie Echte Venlose zwarte kip met rijst en perzik
Restaurant Gerecht
BLVD Duo van kabeljauw & gamba, geserveerd met een gele curry, noedels en seizoensgroenten
Niej Jork Speenvarkenfilet met een Mosterd-Honingsaus.
Bruxelles Huisgemaakte quiche met asperge, prei en ham
Grenswerk Langzaam gegaarde lamsschouder met doperwtenprak en honing / tijmjus
Boca Traditionele Portugese risotto met wilde gamba’s
Mad Piano’s Saté van de haas, met nasi kuning een een oosterse boemboe
Gouden Tijger Kleine tijgerburger van rund met cheddar en spek, geserveerd met een handje zoete aardappelfrietjes met truffelmayo
Beej Wim @SIX Rundercarpaccio met sushi rijst en een torpedo garnaal
Vains Courgette rolls gevuld met shiitake, truffel, tauge en geserveerd met een truffel mayonaise.

Gerechten per restaurant, vorige editie

Restaurant Gerecht
Vains Rendang met gestoomde kokosrijst, salade van taugé en snijboon met geroosterde kokos en kroepoek.
DeLoft Eendeborst op een bedje van spitskool en zoete aardappel crème, saus van blauwe bessen en een krokantje van schorseneren.
Central Langzaam gegaard buikspek met een traditionele Indonesische rendang saus.
Boca Nog niet bekend
BeejWim Healthy Hot Lips, Garnalen met een lichte crisp, lichtzoete chilisaus met een combinatie van dagverse groente.
De Werf Zalm met hollandaise saus, sojabonen en aardappel.
Restaurant Gerecht
Bonaparte Gebakken wildzwijnmedaillons met mosterdjus, groente en een en een aardappeltaartje.
De Witte Procureur met gebakken krieltjes en coleslaw.
Wilhelmina Sous vide gegaarde varkensfilet geserveerd met madeirajus, bereidingen van knolselderij en rauw gemarineerde witlof.
Tante Toer Huisgemaakte kipsaté met rijst en atjar.
Brasserie Huisgemaakte zwarte kip met rijst en perzik
BLVD Poke Bowl met Sashimi tonijn, ingelegde rode kool, mais, wortel, komkommer, taugé, bosui, radijs, soja sesam dressing, chili mayo, nori kruiden, sesam, krokante ui.
Niej Jork Pizzetta pulled chicken meatlover,  coleslaw,  radijs, swirl van BBQ saus en crispy onion.
De Luif Beef tataki, Thaise lak, zoetzure groenten, wasabi mayonaise, koriander cress

OpHap in Venlo restaurants

mout venlo foodhal

de gouden tijger restaurant

null

restaurant de witte venlo brasserie

hemmingway restaurant venlo

mocca coffee company venlo restaurant venlo

restaurant bonaparte venlo

beejwim restaurant in venlo

restaurant-eetcafe-venlo-brasserie

grenswerk cafe restaurant venlo

graanbeurs venlo restaurant

restaurant-central-venlo

tante-toer-venlo-dineren

sur place restaurant venlo

deloft-restaurant-venlo

blvd restaurant venlo heerlij keten

buddha bar venlo restaurant fusion

mad piano venlo restaurant

restaurant de werf venlo

restaurant niej jork venlo

restaurant bruxelles venlo

kwartelenmarkt 11 op 3 venlo

restaurant-vains-venlo

ald weishoes venlo